MÖT VÅR HR-CHEF

Min ambition som HR chef för FORCIT Consulting & Explosives är att vi ska vara bäst i branschen när det gäller trivsel, engagemang och ledarskap, det är ingen Quick fix utan ett långsiktigt arbete.

Vi ska ta hand om våra medarbetare och chefer i både bra och dåliga tider, vi ska vara ett företag som gör det lilla extra och lita på varandras förmåga att alla gör sitt bästa, inte bara för att vi måste i enlighet med vårt anställningsavtal utan för att vi vill!

Hos oss ska vi uppleva en samhörighet, en känsla av tillhörighet och att man är viktig för organisationen även som människa och inte bara yrkesutövare.

Som företag ska vi ha ett främjande förhållningssätt, där man agerat långt innan man behöver reagera, vi ska verka för god arbetsmiljö & hälsa, utveckling och ett modernt coachande ledarskap.

Personligt & bakgrund:

Med bakgrund som hantverkare inom olika branscher, egenföretagare inom friskvård, operativ chef och KMA skiljer jag mig kanske lite från andra inom HR vilket jag tror är en styrka.

Jag läste så småningom till HR-specialist och har nu arbetat inom HR-området i 9år (2020)

På fritiden undervisar jag i självförsvar eller är hemma med familjen som består av mig själv, min fru Steffie och våra två barn boende i Norra Sorunda söder om Stockholm.

Jag utgår från FORCIT Consultings kontor i Solna strand.

Mikael Pedin
HR-chef